Nutrienții pentru corp

Nutrienții sunt esențiale pentru organism în timpul iernii, atunci când pielea este expusă zilnic la temperaturi sub zero grade pe stradă și clima toride.

Astfel de produse sunt potrivite pentru a fi utilizate în tranzitorie și primăvara, atunci când organismul nu dispune de vitamine, ceea ce poate duce la deshidratare și descuamarea pielii. Sarcina lor – pentru a restabili hidratarea pielii și de a restabili echilibrul de umiditate, și, de asemenea, pentru a elimina disconfortul și etanșeitatea.
Ce instrumente folosim

În funcție de textura, următoarele suplimente pentru îngrijirea corpului.

Kremer. Textura sa cremoasă este cea mai populara optiune pentru produsele pentru îngrijirea corpului, în orice moment al anului. Mai mult, este universală și potrivit pentru toate tipurile de piele, în orice ordine. În cazul în care pielea este foarte uscat, s-ar putea dori o textură mai densă de resurse nutritive – creme, balsamuri. Aceste produse au o consistență mai groasă, care oferă hidratare de durată lungă și efect de regenerare.

хидратираща професионална козметика

Loțiune. Creme si lotiune de corp are o textură mai ușoară. Ele sunt bine hidrateaza pielea si se absoarbe rapid și nu lasă nici un film uleios. În ciuda coerența luminii, ele au cel puțin o acțiune activă. Ele pot fi folosite de mai multe ori pe zi, în funcție de necesități.

Uleiuri vegetale. Pentru a completa și spori eficiența unor mijloace pentru îngrijirea corpului, folosind uleiuri nutriționale speciale și formează o peliculă protectoare pe piele și pentru a preveni deshidratarea. În general, aceste produse sunt cu formula concentrata din plante pe bază de uleiuri naturale argan se află, unt de shea, shea, și așa mai departe. N.
Cum de a alege remediul corect pentru hrănirea organismului

Selectarea de îngrijire a corpului hrănitoare, să ia în primul rând în fonduri de cont. În cazul în care compoziția conține astfel de agenți de vitamine, oligoelemente, uleiuri, acizi grași nesaturați și extracte din plante, ele se vor hrăni în mod eficient pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *