Cum de a alege o perna pentru a dormi: caracteristicile pernei ideale

Dacă, în timpul somnului transformat mâna lui, și apoi un cap, iar în urma dimineața cu o durere în gât și „ceață” în capul meu – este timpul pentru a cumpăra o nouă pernă! Cum de a alege o perna pentru a dormi și dacă într-adevăr necesar?
Pernă ca o cale de a dormi sănătos

Chiar si egiptenii antici a pus capul in timp ce doarme pe un suport de lemn, iar medicii moderni, de asemenea, nu recomanda complet utilizarea de perne fara. Acest lucru se datorează anatomia corpului: somn coloanei vertebrale confortabil și sănătos în poziția culcat pe spate a fost trebuie administrată, inclusiv coloana vertebrală cervicală, care afectează fluxul sanguin cerebral, deci ar trebui să sprijine în mod optim la nivelul coloanei vertebrale cervicale si capului in timpul somnului perna bun.
La aceleași vase care se hrănesc creierul, sau ciupire, si, prin urmare, creier efectuat sânge nutritiv și ca rezultat – o mai bună memorie și atenție sunt dureri de cap, crește eficiența.

http://bg.sleepshop.bg/Tempur%C2%AE-Long-Hug_128

Inainte de a cumpara noi perne cred bine și dacă sunteți mulțumit cu cele vechi? În cazul în care vechiul perna ai dormit minunat, cumpara la fel sau similare. Concentrează-te asupra similarității, nu uitați să verifice calitatea de umplere și de finisare. În cazul în care un strat de alegere, este necesar să se ia în considerare următoarele puncte:

Înălțimea pernei este determinată de lățimea umerilor. Înălțimea de 10-14 perne majoritare cm, dar oamenii au nevoie de pernă largă mai mare, și anume, cu atât mai mare umeri, cu atât mai mare ar trebui să fie perna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *