Saltea sau saltea de acoperire – ce să alegi?

Înainte de a face alegerea potrivită, aveți nevoie pentru a înțelege tipurile și caracteristicile acestor produse. Huse pentru saltele și cazuri au o misiune comună – pentru a proteja salteaua de contaminare. Dar ei o fac în moduri diferite. Proprietățile protectie depind de structura materialului și caracteristicile constructive ale produsului.
Uneori, o foi de saltea cu o bandă elastică – Terry, tricotate sau țesute. Această opinie este greșită, deoarece frunzele – este in, care nu poate îndeplini pe deplin funcția de siguranță.

http://www.matraci.happydreams-bg.com/Tencel_41_71_cp

De ce să acopere saltea sau saltea capacul detașabil?
Protecția împotriva contaminării. a servit la o saltea sau cearceafuri de mai mulți ani, trebuie să aibă grijă să preia apărarea. În visul corpului uman este supus proceselor fiziologice naturale, însoțite de eliberarea de fluide, celulele moarte ale pielii peeling și așa mai departe. Că acestea nu au pătruns la saltea și se colorează ea, ai nevoie de o saltea sau capac de protecție pentru a cumpăra.

Foi, dens și puternic, lasa umezeala, praf și alți contaminanți. Ca urmare, după 5-6 luni pe o saltea sunt pete, divorțuri. Aveți posibilitatea să eliminați agentul de detergent sau curățare. Se usucă salteaua – o placere scumpa. Și este puțin probabil reuși să se spele complet rămășițele ei departe cu substanțe chimice de uz casnic. Acesta se va evapora, în special în cazul în care salteaua este încălzit de căldura corporală. Somn va inhala acești vapori, ceea ce este foarte dăunătoare pentru sănătate. Huse detașabile și saltele ușor spălate în mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *