Cum de a alege Scaune de luat masa în pași simpli

De la micul dejun leneș la petreceri mari la joc nopți, viața se întâmplă în sala de mese, în mai multe moduri. Iată cum să alegeți scaune de luat masa, pentru a crea acel loc de adunare perfectă:

Pentru cea mai lungă de timp, scaunele au jucat matchy-matchy cu mese, ceea ce face seturi de mese nu doar previzibil, dar prea scump. Dar astăzi, case de concept deschis și tendințe mix-it-up au rupt acest obicei, a aruncat cumpărătorii într-un tizzy. Poți să împerechea un scaun elegant, proiectat cu geometrica tabelul respectiv ferma rustic adorabil? Poți să riști locuri de pluș cu animale de companie acasă? că scaunul low-spate pe care eyeing va fi suficient de confortabil? Opțiunile sunt aplenty, dar regulile sunt simple.
1. Confort în dimensiuni
Dining Set cu diferite scaune de capăt și scaune laterale

Sursa: Andrea Brooks Interioare

Este surprinzător cum vine prima culoare, în timp ce confortul vine ultima atunci când cumpără scaune de luat masa. Aparențele pot înșela, așa că întreabă-te – poti sa stai confortabil pe acest scaun pentru următoarele două ore, fără a obține în sus?

Se măsoară lățimea scaunului de luat masa, la punctul său cel mai larg – fie spătarul scaunului sau
Un scaun de luat masa neînarmat oferă confort optim atunci când 22 inch lățime și 24 inci adâncime
Evitați orice mai mici de 17 inch cu 20 de inci
arme Scaun necesită o suplimentare de șase inci, astfel opta în spații limitate

Dacă trăiesc cu pacienții genunchi, copii mici, femeile gravide sau persoanele în vârstă, având cel puțin un fotoliu la masă poate fi un avantaj, deoarece acestea oferă sprijin și protecție atunci când obținerea și în afară.

Fiind un spațiu ocupat, sala de mese are nevoie de o zonă de mișcare curată. Deci, alege scaune care poate culisa cu ușurință sub masă. Un minim de 12 inch între scaunul de masă și scaun de luat masa asigură o relaxare relaxat oferind în același timp suficient spațiu pentru picioare.

Asigurați-o notă de scaune capitonate care compreseaza atunci când ședinței. spatare, de preferință înclinate cele care urmează curba naturala a spatelui și scaune capitonate sau tapițate sunt opțiuni prea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *